Familia = sau nu = cu barbat si femeie

Definitia familiei 2017

Camera Deputaţilor a adoptat, pe articole, proiectul de modificare a definiţiei familiei în Constituţia României.

Citeste tot articolul

0 comentarii

Solutii practice pe dosarele suspendate pe dare in plata cu sesizari CCR . Recurs Suspendare Legea 77/2016

Hotarari castigate.Contestatii dare in plata in 2017

Vi se pare cunoscut?

Solutia pe scurt: În temeiul art. 29 alin. 4 din Legea nr. 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, sesizează Curtea Constituţională cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 3, art. 4 alin. 1 art. 5 alin. 1 şi 3, art. 7, art. 10 şi art. art. 11 din Legea nr. 77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite, În temeiul art. 29 alin. 5 raportat la art. 29 alin. 1 din Legea nr. 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, respinge cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 8 alin. 1 şi 5 din Legea nr. 77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite. Cu drept de recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare, în ceea ce priveşte soluţia de respingere a cererii de sesizare a Curţii Constituţionale. Fără cale de atac în ceea ce priveşte soluţia de sesizare a Curţii Constituţionale. În baza art. 413 alin. 1 pct. 1 Cod procedură civilă, suspendă judecarea cauzei până la soluţionarea definitivă a excepţiei de neconstituţionalitate şi publicarea deciziei în Monitorul Oficial. Cu drept de recurs pe tot parcursul suspendării, în privinţa măsurii suspendării judecării cauzei.

Citeste tot articolul

0 comentarii

Carpatica Asigurari a intrat oficial in faliment.Ia se vedem daca se si plateste.18 mai 2017 data limita de depunere cereri de recuperare

Plati Carpatica Asigurari

18 mai 2017 data LIMITA de depunere cereri recuperare

Carpatica Asigurari a intrat oficial in faliment, dupa ce Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) a anuntat ca a luat act de ramanerea definitiva a hotararii privind deschiderea procedurii de faliment si ca va incepe efectuarea platilor catre creditorii de asigurari ai societatii.

Citeste tot articolul

0 comentarii

Stire bomba : Contractele de Credit Nu Mai Sunt Titluri Executorii – Legea care modifică textul Codului de procedură civilă prevede că „înscrisurile sub semnătură privată sunt titluri executorii, numai dacă sunt înregistrate în registrele publice”

Contractele de cerdit nu mai sunt titluri executorii

Contractele de credit nu mai sunt titluri executorii, începând de astăzi, atrage atenţia avocatul COLTUC, care ne-a spus că acest lucru este prevăzut în legea ce modifică textul Codului de procedură civilă.
Legea 17/2017 de aprobare a OUG 1/2016 pentru modificarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă modifică articolul 641 din cod, după cum urmează: „Înscrisurile sub semnătură privată sunt titluri executorii, numai dacă sunt înregistrate în registrele publice, în cazurile şi condiţiile anume prevăzute de lege. Orice clauză sau convenţie contrară este nulă şi considerată astfel nescrisă”.

0 comentarii

Prima sentinta pe reechilibrare contract de credit (in chf) a fost motivata- avocat Coltuc

Prima sentinta pe reechilibrare contract de credit (in chf)

Citeste tot articolul

0 comentarii

Nu te supara frate sau sora.ANPC A CÂŞTIGAT DEFINITIV PROCESUL COLECTIV ÎMPOTRIVA ALPHA BANK.Si ce daca? Si,Otp a pierdut astfel de dosare si nu a modificat nimic.

Anpc proces alpha bank

Alpha Bank urmează să modifice toate contractele de credit cu garanţie reală mobiliară, după ce instanţa a dat, definit, câştig de cauză Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), într-un proces erga omnes.
Potrivit informaţiilor de pe portalul justiţiei, instanţa a decis: „Constată caracterul abuziv al următoarelor clauze

Citeste tot articolul

0 comentarii
Imparte cu prietenii


Submit
Imparte cu prietenii


Submit
Imparte cu prietenii


Submit
Imparte cu prietenii


Submit
Imparte cu prietenii


Submit
Imparte cu prietenii


Submit
Imparte cu prietenii


Submit