Romani in Anglia – Avocat pentru romanii din diaspora

Romani in Anglia – Avocat pentru romanii din diaspora

 

 

 

 

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost arestat marţi după-amiaza în legătură cu moartea imigrantei, iar acesta se află în custodia poliţiei în East London.

 

Circulaţia rutieră pe străzile din zona în care a fost comisă înjunghierea au fost închise, iar investigaţiile continuau.
Poliţia a confirmat că cunoaşte identitatea victimei, anunţând că nu o va dezvălui până când nu va informa rudele. O autopsie urma să fie efectuată marţi după-amiaza în vederea stabilirii cauzei morţii.

Locuitori din zonă au declarat că au văzut victima mergând împleticit în interiorul localului Pizza and Chicken 4 U, după care s-a prăbuşit la podea. „Cineva zăcea pe jos în bucătăria restaurantului, dar am putut să văd doar picioarele”, a declarat un vecin pentru publicaţia Ilford Recorder. „Au tras storurile, pentru că oamenii se holbau. Nu am văzut atâta poliţie în viaţa mea”, a spus acesta.

 

„Am auzit prima dată despre acest lucru pe la miezul nopţii, când poliţia mi-a bătut la uşă să mă întrebe dacă am văzut ceva”, a declarat un bărbat în vârstă de 40 de ani care locuieşte pe strada pe care a avut loc atacul. „Erau poliţişti şi o mulţime de sirene. Cred că a fost înjunghiată în stradă şi că a fugit după aceea în bucătăria magazinului”, a mai spus această sursă, adăugând că există probleme cu prostituţia în cartier.

Un comentariu la „Romani in Anglia – Avocat pentru romanii din diaspora”

Lasă un comentariu