Open/Close Menu #factotulpentru firma ta - Consultanta juridica, fiscala, gdpr, litigii firme in afaceri
Am Fost Victima Unui Accident Auto Dar Nu Am Formulat In Termen Legal
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Am Fost Victima Unui Accident Auto Dar Nu Am Formulat In Termen Legal Plangere Penala Si Nici Nu A Fost Eliberat Un Certificat Medico Legal. Mai Pot Obtine Despagubiri?

 

Și în cazul dumneavoastră se pot obține despăgubiri pe calea unei acțiuni civile separate, formulată împotriva asigurătorului de răspundere civilă ce a emis polița RCA pentru autovehiculul ce se se face vinovat de producerea accidentului. În cadrul procesului civil puteți solicita instanței emiterea unei adrese către Institutul de Medicină Legală solicitând să se stabilească dacă v-a fost sau nu pusă în primejdie viața, dacă ați suferit o infirmitate, câte zile de îngrijiri medicale au fost necesare, dacă ați suferit un prejudiciu estetic grav și permanent și dacă v-a fost afectată temporar/permanent, total/parțial capacitatea de muncă.
În cazul în care nu este clar cui aparține vinovăția în producerea accidentului, inclusiv instanța civilă poate să dispună efectuarea unei expertize tehnice auto care să stabilească cui aparține vinovăția în producerea accidentului.

Write a comment:

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

logo-footer