Open/Close Menu Coltuc si Asociatii - FIRMA NUMARUL 1 in Servicii de consultanta afaceri /gdpr/muncii/firme/recuperari creante/avocati afiliati Urmareste #livecoltuc

Contractele de credit ale romanilor contin clauze abuzive care prevad comisioane de risc, dobanzi fixe care se pot modifica, dobanzi variabile care au variat numai in sens crescator in timp ce EURIBOR / LIBOR scadeau, sau dobanzi variabile calculate dupa indici interni si netransparenti ai bancilor etc.

Avocat Coltuc organizeaza pe 20.01.2015 Conferinta de Presa Denominarea valutei dintr-un contract de credit: o realitate a anului 2015.Cum sa anulezi clauzele abuzive din contractele de credit si leasing ?
Avocat Coltuc organizeaza pe 20.01.2015 Conferinta de Presa Denominarea valutei dintr-un contract de credit: o realitate a anului 2015.Cum sa anulezi clauzele abuzive din contractele de credit si leasing ?

O clauza abuziva este si daca un comision de risc valutar este transformat in comision de administrare a creditului. Abuziv este si daca dobanda se transforma din fixa in variabila pe durata de derulare a creditului, fara a cere consimtamantul clientului.
Cu toate ca mii de romani au reclamat existenta acestor clauze abuzive si instantele au dispus irevocabil anularea si eliminarea lor din contractul de credit al reclamantului, clauzele abuzive continua sa fie mentinute de catre banci in contractele de credit care nu au fost supuse analizei instantei.

Aceeasi este si situatia contractelor de leasing. Profitand de buna-credinta a utilizatorului, multe dintre firmele de leasing din Romania au inserat in continutul contractelor clauze ilegale si abuzive. stiati ca este ilegal sa ti se ceara sa platesti rate de leasing in avans? Sau ca nu este permisa alegerea societatii de asigurare de catre finantator?

Pentru a informa si constientiza toti actorii implicati in activitatea economica asupra consecintelor pecuniare grave ale unor astfel de contracte, precum si asupra drepturilor partilor si a modalitatilor de realizare a unui echilibru contractual la incheierea si pe parcursul derularii acestora Avocat Coltuc Marius si colegii avocati organizeaza conferinta de presa la ……..

Program

11.00 Deschiderea oficiala – avocat Coltuc

11.05 Denominarea  valutei dintr-un contract de credit: o realitate a anului 2015

Vor prezenta Av.Ioana Sturza,av.Andreea Opritescu

11.30  Dreptul consumului, principii fundamentale

Prezinta av.Ioana Sturza

11.45 Anularea clauzelor abuzive in contractele de credit

av.Andreea Opritescu

12.00 Anularea clauzelor abuzive in contractele de leasing

Av.Andreea Ciocoiu


Coltuc si Asociatii sai

#livecoltuc - coltucsiasociatii.ro Manager Coltuc Marius Vicentiu Whatsapp 0745 150 894
  1. 7 februarie 2015

    Buna ziua,suntem din Ploiesti,avem credit din 2008 cu Raiffeisen in CHF in valoare de aprox.66.000 chf ,plateam max 1000ron treptat in dec.2014 plateam 1800 ron iar in 2015 ian.ar trebui sa platim 2300ron,nu am putut plati,nu stim ce sa facem ,va rugam ce ne puteti sfatui sa facem,adeziune intr-un process colectiv sau individual,asteptam, oare, va veni rezolvarea de la parlament,anpc ,bnr???? va multumim !!!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2019 by Coltuc

logo-footer