Alina Bica, arest la domiciliu. UPDATE: Control judiciar

16 iunie 2015: Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins luni, 15 iunie 2015, contestația procurorilor DNA cu privire la înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar în dosarul privind despăgubirile de la ANRP, potrivit hotnews.ro.

Judecătorii Instanței Supreme au dispus pe 10 iunie 2015 înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, însă, chiar și în urma respingerii contestației, Alina Bica va rămâne în arest la domiciliu, această măsură fiind dispusă într-un alt dosar.

***

23 aprilie 2015: Alina Bica, fostul procuror șef al DIICOT, a părăsit marți, 21 aprilie 2015, penitenciarul de femei de la Târgşor, după ce instanţa supremă a decis plasarea sa în arest la domiciliu, informează Mediafax.

Alina Bica a declarat: ”Aş dori doar să mulţumesc acelor puţini oameni care au avut şi nobleţea sufletească, şi profesionalismul necesar să îmi acorde prezumţia de nevinovăţie şi să nu vorbească tot felul de lucruri necunoscute şi neadevărate la televizor. (…) Iar mai departe, ne vedem în sala de judecată şi poate cineva o să mă audă şi pe mine.”

Lasă un comentariu