Avocat Romania avocat Coltuc

Avocat drept penal

Avocat Coltuc este un avocat din Romania cu o experienta de peste 16 ani in domeniul juridice

Cititi si blogul nostru http://www.coltuc.ro/blog

BINE ATI VENIT PE BLOGUL AVOCATULUI COLTUC MARIUS VICENTIU!

MULTUMIM

 

NE PUTETI SCRIE PE WHATSAPP 0745.150.894

 

Vezi http://www.coltuc.ro Puteti sa ne scrieti pe whatsapp 0745.150.894

Avocat Coltuc este avocat in Romania

Unde ne gasiti:

CALEA RAHOVEI, NR. 266-268, ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK, CORP 60, ETAJ 2, CAM.8, SECTOR 5 TEL./FAX: (+4)031.425.93.85 MOBIL: (+4)0745150894, Bucuresti

 Datele noastre de contact:

www.coltuc.ro

www.coltuc.ro/blog

 

 
FAX: (+4)031.425.93.85
FAX: (+4)031.817.99.20
TEL: (+4)031.425.93.86
MOBIL: (+4)0745150894
E-MAIL: avocat@coltuc.ro

 

SUNTEM NON STOP PE FACEBOOK MESSENGER – USER:   avocatcoltucoficial si pe WhatsApp 0745.150.894

 

 

Datele noastre virtuale

 https://www.coltuc.ro/blog

https://www.facebook.com/avocatcoltucoficial

https://www.plus.google.com/+AvocatColtuc

https://ro.linkedin.com/in/coltucmarius

 

 

Cu stima

avocat – practician in insolventa COLTUC MARIUS VICENTIU

 

Avocat Coltuc este un avocat online din Romania

 

31 Comentarii

Alexandra Dima

martie 18, 2019

Buna ziua,
Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri:
In luna februarie 2012, impreuna cu fostul sot,am cumparat un apartament prin Creditul Prima Casa, jumatate-jumatate.
Dupa 2 ani am divortat, eu am ramas in apartament, continuand sa platesc rata creditului.
Dupa 7 ani fostul sot imi cere sa preiau singura contractul de credit sau sa vand apartamentul, pentru ca el sa nu mai apara in acest contract.
Nu am cum sa preiau singura acest contract, deoarece nu am venituri salariale, fiind administratorul si asociat unic in firma fara contract de munca.
Am incercat sa transfer acest credit pe firma, nu se poate.
Intrebarea este daca fostul sot poate ceda partea lui de credit firmei?
M-a sfatuit cineva ca s-ar putea ca o cesiune de creante, cred.
Multumesc mult.

adrian adi

iulie 9, 2018

Buna ziua.In 2012 mi-au cumparat parintii pe NUMELE MEU un ap cu 2 cam cu banii CASH insa recent am primit o oferta de la un vecin pentru a-l da la schimb cu unul cu 3 camere plus diferenta. Din 2013 m-am mutat cu prietena mea (concubinaj) si mentionez ca de-a lungul timpulului ea nu a investit nimic in apartament (renovarea, achizitia de mobilier, electocasnicele s-au luat/efectuat din banii mei iar diferenta de bani pt schimb apart e tot din banii mei). As dori sa stiu daca ma hotarasc sa fac acest schimb de apartament la notar risc sa il impart cu ea in cazul unei despartiri chiar daca sunt NECASATORIT/ doar in concubinaj . Nu as considera normal ca ea sa aiba dreptul din moment ce toate s-au facut cu banii parintilor si ai mei. Neoficial am auzit ca dupa 5 ani de relatie imobilele/bunurile se pot imparti in cazul unei despartiri, INDIFERENT daca bunurile s-au achizitionat pe nume individual si indiferent daca s-au cumparat inaintea relatiei/concubinajului. Va multumesc frumos. adrian 0729816584

Backa Virgil

ianuarie 26, 2018

O am pe mama mea de 87 de ani care locuieste in propietatea ei (apartament),cu o nepoata,probabil din cauza varstei este cam naiva,a fost prostita de bani de nenumarate randuri printre care si sume foarte mari (15000 ron si 500euro si alte sume mai mici)nepoata ii mai da sa fumeze tigari interzise.Ce pot sa fac sa nu instraineze apartamentul,mentionez ca mai am un frate si actele apartamentului sunt la mine (CF si contract de vanz._cumparare) va multumesc anticipat.

Militaru gina

ianuarie 16, 2018

In 2007 soțul a luat un credit de la BCR ,de nevoi personale fara nici o garanție am p!atît pina in 2014 ,apoi nu am mai plătit suma întreaga lunar BCR a vândut creditul fara sa ne anunțe la firma kredit incaso unde am plătit in continuare din 2016,2017 când am plătit in decembrie 2017 an fost anunțată ca restanta mea este preluata de alta firma de recuperare ,astăzi an primit un mesaj sa sun urgent la ki de test idei ostinato este posibil ca creditul meu sa fie iar vândut ,este corect ce pot face sa plătesc in continuare sau ce soluție mai exista

Marin Nichita Florian

ianuarie 10, 2018

Buna ziua,
pe data de 16/12/2017 am primit un al II-lea exemplar al notificarii de infintare a popririi “la tertul poprit Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti ,pana la concurenta sumei de 2640,76 lei,la solicitarea creditorului cesionar INVEST CAPITAL MALTA prin reprezentant conventional Kruk Romania comform contractului de concesiune…”pentru un dosar de executare 309/2013.Acest fapt sa intamplat dupa ce am constatat ca nu am mai putut sa incasez pensia integral si am contactat executorul judecatoresc.L-am intrebat de ce a dispus infintarea popririi inainte de a primi comunicare,astfel fiind pus in fata faptului implinit si privat de dreptul la contestatie,acesta a raspuns ca nu a cunoscut noua adresa la care locuiesc in prezent.Consider ca a mintit deoarece am mutatia facuta de trei ani si la evidenta populatiei figurez la adresa actuala.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac,ca sa pot opri acest abuz,tinand cont si de depasirea termenului de prescriere.
Multumesc,Cu stima !

Ionut Manda

ianuarie 8, 2018

Salut.
As dori ,daca a-ti putea sa imi explicați sau sa ma scoateți de dubii la problema care o am.
In luna Mai 2017 am fost 10 zile in România pentru a-mi vizita familia.
Am închiriat o mașină din Bucuresti si am plecat spre localitatea de reședință a mamei mele (C-Lunf Muscel ,jud Arges)
Tin sa mentionez ca reședință mea permanentă este en Spania din 2004,dar B.I este eliberat pe adresa de reședință a mamei mele
În un una din zilele care eram in vizita(am luat masina închiriată )si am plecat spre Pitești.
Din nefericire si nevrând am depasit limita de viteză admisă (era 50km/h si am trecut aproape de 72-75 )
Am fost oprit de agentul de poliție si ma informat de infracțiune.
Am cerut să pot vedea ca intr-adevar am fost luat la aceea viteză .Mi-a răspuns că nu e posibil,ci doar in instanță.
Normal eu sunt un șofer foarte echilibrat si nu fac asa ceva,daca gresesc ,imi cer scuze si in caz plătesc amenda corespunzătoare. Am 15 ani de carnet si doar 2 amenzi până acum …văzând atitudinea polițistului si adresarea lui față de mine ,i-am răspuns cu educatie ca nu sunt de acord cu contravenția si ca nu vreau sa o semnez pt ca nu mi-a oferit toate dovezile de care ma acuza(inclusiv i-am sugerat că cu această lege fără a documenta șoferului infracțiunea (statul si legea rutieră romana nu da posibilitatea de prezumția de nevinovăție al șoferului asupra acuzației sau infracțiunea efectuată)
Mi-a spus că el este cel care reprezintă statul si legea rutieră romana in Romania si trebuie să o respect.
Ok..
cum v-am spus nu am fost de acord cu contravenția si nu am semnat-o.
M-a anunțat că o să îmi vină la adresa din B.I. contravenția.
La adresa din B.I este domiciliul mamei mele care este proprietara…eu sunt luat in spatiu doar pentu renovarea B.I. pentru ca eu locuiesc în Spania de 13 ani.
Anul acesta 2018 ,mama mea s-a dus la primăria locală pentru a plăti impozitele aferente.
I-au comunicat de acolo ca are o amendă si ca nu poate plăti impozitul pe imobil pentru ca aceasta amendă este neplătită .
Intrebarea este urmatoarea:
Eu nu sunt si nu voi fi proprietarul acestui imobil ,si nu inteleg de ce mama mea nu poate plăti impozitul atâta timp cât eu sunt luat in spatiu si in plus nu locuiesc acolo.
După cate am inteles reforma Codului Fiscal (in legatura cu contravențiile )se rezumă doar cand proprietarul este cel care a efectuat infracțiunea si se a aplicat contravenția corespunzătoare.
Va rog sa ma daca puteri sa scoateți de aceste dubii.
Multumesc frumos si astept raspunsul dvs

iordache maria

decembrie 11, 2017

Am iesit la pensie la limita de virsta in 2015 din invatamint . Scoala refuza sa imi plateasca integral sumele cistigate prin hotariri judecatoresti spunind ca eu trebuie sa primesc esalonat . Asta in timp ce alti colegi pensionati un an anterior sau o data cu mine au primit sumele integral. Care lege 83 sau 85 pe 20016 se aplica sau e doar o interpretare locala ?
va multumesc

Maria

noiembrie 10, 2016

A-si dori sa-mi raspunde-ti unde sa ma adresez cu urmatoarele
Lucrez la o institutie publica pe post de casier magaziner ,in anul 2009 am terminat o Fac de Contabilitate,am depus o cerere la sediul unitatii pentru transformarea postului din studii medii cu studii superioare ,angajatorul nu a fost de acord pana la sfarsitul anului 2015 ,specific ca salariile angajatilor vin de la Consilliul Local,atunci seful contabil a intocmit un referat si la trimis la Consiliul Local. La inceputul anului 2016 sa aprobat prin decizia Consiliului Local si transformarea postului .In statul de functii sunt trecuta ca inspector de specialitate dar in realitate salarul si functia sunt tot de casier magaziner,nu am primit nici in ziua de azi decizia de punere in functie,dar in statul de functii postul de casier este vacant.Acum a -si dori sa ma lamuriti cu-i sa ma adresez,specific ca am mai fost in audieta la angajator cu o cerere dar nu mi-a dat nimic scris. Va mulumesc!

ș

CATALIN DECEA

iunie 10, 2016

Buna ziua.Vreau sa va intreb daca pot cu ajutorul dvs. sa recuperez timbrul de mediu platit anul trecut(2015) la Finantele publice Giurgiu,pentru masina adusa din Franta,in urma ramanerii definitive a deciziei CJUE C-586/14 Budișan.Va rog daca se poate sa-mi dati pe mail si detalii cu privire la onorariul dvs si dosarul ce trebuie intocmit.
Va multumesc.

burciu cristi

noiembrie 8, 2015

As avea o intrebare, din cit am mai citit pe net in cazul proceselor de contestatie a pv de contraventie la judecatorie politia depune ca probe doar planse foto nu si inregistrarea video cum as putea sa solicit depunerea probei video deoarece cred ca doar proba video poate sa imi dovedeasca nevinovatia prin vizualizarea dinamicii evenimentului (respectiv neacordare de prioritate la trecerea de pietoni)

Lapadatu Danut

iunie 23, 2015

Buna ziua ,
ma numesc lapadatu danut si vreau sa apelwz la serviciile D-star in legatura cu un dosar civil :2065/338/2013 incheiat la Tribunalul Brasov in legatura cu un imprumut ipotecar si care aprimit o decizie irevocabila . Vreau sa continui diligentele necesare , inclusiv CEDO , considerand ca am fost nedreptatit in justitie . Va rog sa-mi precizati cum sa actionez . Cu respect Lapadatu Danut Tel:0773748756

Danciu Costan

martie 21, 2015

La fel are aceiasi problema concubina mea pe nume de Sallam Augustina ds.1194/296/2015 termen 24.03.2015 la judecatoria Satu Mare.Va rog trimitei o adresa de dvs pt a o lamuri pa judecatoare ca prescrptia datoriilor exista si functioneaza .A spus sa discut cu un avocat dar financiar nu imi permit doar sa traiesc de pe o zi pe alta.Va multumesc si va doresc sa ajuati si pe alti oameni saraci ca noi caci Bunul Dumnezeu va fi recunoscator.Ne vom ruga pt sanatatea dvs si a familiei dvs.Cu tot respectul semneaza Danciu , mii de multumiri !!

Danciu Costan

martie 21, 2015

Dl.avocat ! Am un ds cu.nr.1175/296/2015 privin reabilitarea judecatoreasca la judecatoria satu mare.Am avut in data de 19.03.2015 prima infatisare la care d-na judeatoare m-a intrebat ? A-ti platit obligatiile catre Stat ? La care eu am raspuns ; s-a prescris deoarece am avut o condamnare de 4 ani si in 20 noiembrie 2008 am terminat de executat pedeapsa iar prescriptia fata de stat este de 5 ani si 3 ani in cazul oricaror alte datorii.Nu am fost executat silit, nu am platit nici un leu nimanui deoarece nu am avut de unde.Nu m-am putut angaja nicaieri deoarece angajatorii imi cereau cazier curat iar cand l-e spuneam ca am fost inchis pt litigii comerciale imi spuneau ; Va rog incercati in alta parte deoarece politica firmei noastre este ; FARA PUSCARIASI !! Astfel am traif din munci ocazionale.Va implor ajutati-ma !! Nu am bani . Cum sa convig pe judecatoare ca s-au prescris datoriile ? Ea face referire la art.168 alin.b care prevede ca cel ce cere reabilitarea sa achite catre Stat toate cheltuilile desi la mine s-au prescris !! Va implor trimiteti-mi VA ROG o adresa semnata si stampilata la ds.mai sus rublicat.termen pe 02.04.2015 .Va multumesc si va doresc sanatate multa semneaza Danciu Costan din Satu mare.i

Petre Ana

ianuarie 13, 2015

Buna ziua, am si eu o problema cu diploma de la spiru eu am terminat facultatea in anul 2008 dar am dat licenta in 2009 si nu am putut sa-mi ridic diploma am luat legatura cu cei de la facultate si cu dl decan jurist care se ocupa de aceste dosare in instanta dar nimic am pierdut timpul degeaba, va rog daca puteti sa ma ajutati nu mai am chitantele dar am adeverintele eliberate cum ca am terminat facultatea. Va multumesc anticipat

dogaru

noiembrie 19, 2014

dle avocat, as vrea sa stiu daca ma puteti asista pt trimiretrea catre CEDO a unei plangeri impotriva statului Roman
sunt posibilitati de admisibilitate
Plata ar fi jumatate din ce plateste CEDO
astept raspuns
dogaru Buzau

Cristescu Claudia

septembrie 15, 2014

Buna ziua,

Ma numesc Cristescu Claudia si vreau sa va multumesc pentru reusita in cazul meu, cu Universitatea Spiru Haret si MECTS (eliberare diploma de licenta). Apreciez promtitudinea si amabilitatea dlui. Coltuc Marius si profesionalismul d-rei Eliza Poponeci care m-a reprezentat ca avocat. Inspirati incredere, si va recomand fara ezitare oricarei persoane care are nevoie de asistenta in acest domeniu.

Multumiri,
Cristescu Claudia

ungureanu silvia

mai 12, 2014

buna ziua,
as dori sa-mi comunicati cum trebuie sa procedez pentru a ma reprezenta casa dumneavoastra de avocatura in procesul colectiv pentru obtinerea diplomei de licenta de la ush. precizez ca am absolvit universitatea in anul 2011, Facultatea de marketing siafaceri economice internationale, specializarea marketing,curs zi, am promovat examenul de licenta, am adeverinta de absolvire si toate copiile contractelor de studii pe cei trei ani + chitantele de achitare a taxelor. va rog, deasemeni sa-mi precizati si care este onorariul dvs. pentru aceasta reprezentare in instanta. va multumesc anticipat.

Maria Luminita

mai 7, 2014

Buna ziua,

Sunt din Cluj, am absolvit Universitatea Spiru Haret – Facultatea Sociologie Pshihologie ( forma ID la Cluj, anul 2009).
Nu am reusit nici eu sa intru in posesia diplomei de licenta, as dori sa stiu mai multe despre procesele colective, detalii si ce costui implica si cum as putea sa fac parte dintr-un astfel de grup.

Multumesc anticipat pentru raspuns

Stoica Gheorghita

aprilie 11, 2014

Am primit o ,, Instintare privind masura popririi ” in data de 11.04.2014 privind un proces verbal de constatare a contraventiei Rov din data 06.12.2010 .
Mentionez ca instintarea popririi are mentionata data de 04.04.2012 si face referire ca in termen de 5 zile sa fac dovada plati integrale , in caz contrar vor fi blocate conturile bancare !
Consider ca este un abuz intrucat nu stiu despre ce amenda este vorba si daca am avut sau nu rovineta la acea data , nu am fost instintat de existenta procesului verbal pentru a putea face plata pana la aceasta data …
In ce tara traim ! Suntem executati si nu stim de ce !
Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac in aceasta situatie .
Răspunde

Marin Gheorghe

aprilie 7, 2014

Buna ziua, astazi 07.04.2014 am participat la o licitatie pe servicii de paza. In fisa de achizitii se cere ISO 9001/2008, la finalul sectiuni se spune ca inexistenta unui document duce la descalificare. Intebare: unul din ofertanti a prezentat o copie a unui certificat ISO al altei firme legalizata la notatiat spunand ca are sustinere de la un tert. Eu stiu ca sustinerea unui tert este financiara si tehnica. In p.v. s-a trecut ca are certificat. Ce pot face eu? Multumesc

Florin

aprilie 5, 2014

Buna ziua. Sunt din bucuresti. Am luat in anul 2013 un credit imobiliar, in lei, de la banca Transilvania. Am un comision de gestiune de 0,1% din soldul creditului din ziua scadentei ratei, platibil lunar, odată cu anuitatea. Plătesc circa 600 lei lunar, timp de 25 de ani. Credeți ca este un comision abuziv? Dacă da, cum pot scapă de el? Va multumesc anticipat. Florin

Matei Petrica

februarie 27, 2014

Am luat un credit ipotecar in valoare de 30.000€ in 2008 de la Raiffaisen BANK ,iar in contract am un comision de administrare de 0,15%. Pot scapa de acest comision?

TUDOR

februarie 16, 2014

AM FOST SANCTIONAT DE 1 AGENT DE LA RUTIERA PE BAZA HO 69 DIN 1-02-2012.Si 114 MO14-02-2012 art38.cu amenda contraventionala de 14000 de ron,mentionez,faptul,ca nu era insotit de cei de la ISCTR…….E LEGALLLLLLLLL?SAU,E 1 ABUZ?

stavaru florin

februarie 4, 2014

Am un contract in derulare cu Banca Romaneasca si anume un Credit de nevoi personale cu ipoteca,iar in urma aplicarii Ordonantei 50 banca a modificat unilateral cuantumul uneia din componentele dobanzii,anuntandu_ma ca se doreste o transparenta totala si se vor elimina coeficientii aferenti riscului de tara si cel al rezervei minime obligatorii.Rata dobanzii,conform Contractului initial se compune din doua elemente -1.dobanda de referinta{compusa din coeficientii riscului de tara,rezervei minime si euribor la 3 luni)si-2.marja fixa(4,8%)pe toata durata derularii contractului.In Anexa la contract emisa si aplicata de catre banca,am realizat ca s-a modificat marja fixa la 7,23% pastrand rata lunara in acelasi cuantum cu luna precedenta cand de fapt trebuia sa scada proportional cu eliminarea celor doi ceficienti mentionati anterior,practic banca a inclus valoarea celor doi coeficienti in marja fixa.Acest fapt se deruleaza din anul 2010,dupa aplicarea ordonantei 50.Credeti ca pot sa recuperez diferenta incasata abuziv,deasemeni sa se reduca rata de dobanda pe viitor si daca da,cum trebuie sa procedez?Va multumesc.

Andrei Adrian

ianuarie 16, 2014

Buna ziua,

Sunt absolvent al Universitatii Spiru Haret – Facultatea Management Financiar Contalbil, forma ID, anul 2009.
Deoarece nici in ziua de azi nu se elibereaza aceste diplome de licenta as dori sa incerc pe aceasta cale de a o obtine.
Am observat in comentarii pe site ca exista “procese colective”. Va rog sa-mi dati mai multe detalii, daca exista, sau ce costuri presupune un proces individual.

Cu stima,
Adrian
0767558400

cornelia dijmaru

decembrie 19, 2013

am aflat de procesul colectiv intentat de absolventii Universitatii Spiru Haret promotiile 2009,2008, forme de invatamant ID . In 2011 mi-am reinnoit “Adeverinta de licenta” fiind necesara la serviciu si am luat legatura cu o dna Asistent Universitar in cadrul USH care este si avocat. Am vorbit cu dumneaei i-am spus despre situatia mea si a inca patru colege de serviciu care am absolvit USH la ID in 2009, si am convenit sa ne reprezinte pe toate patru in instanta. M-am bucurat ca era asistent universitar in cadrul USH fiindca dumneaei cunoste situatia absolventilor si astfel i-ar fi la indemana in proces sa ne sustina cauza. Asta s-a intamplat in anul 2011. I-am platit onorariu urmand ca la sfarsitul procesului sa ne achitam de ce mai era de plata. Insa a trecut anul si nu ne dadea niciun raspuns. Intr-un tarziu ne-a zis xca merge greu la tribunalul din Bucuresti si sa facem o procura pe numele unei persoane(pe care a gasit-o dumneaei) cu domiciliul in judetul Ilfov pentru a muta procesul la tribunalul Ilfov ca ar merge mai repede. Am sunat-o fiecare dintre noi la telefon si nu ne raspundea. Dupa ce nici macar nu a facut un contract de reprezentare in instanta. In luna octombrie 2013 am sunat la tribunalul Buftea(Ilfov) si mi s-a sugerat cum sa caut daca s-a depus dosarul in instanta. Intradevar am gasit pe site-ul instantelor de judecata dosar nr.2796/93/2013. Ca si rezolutie al procesului asta apare :Şedinţe
23.08.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: F9-CC
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează excepţia nulităţii. Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 23.08.2013
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 729/2013 23.08.2013.

am sunat avocata, nu a raspuns la telefon. i-am dat sms si e-mail ,deasemeni nu a raspuns. am mai sunat-o si nu mai raspunde la telefon. Ma duc cu gandul ca ne-am luat o teapa pt.ca nu aveam niciun contract incheiat(cum ar fi fost normal)intre noi si ea.
Spuneti-mi va rog frumos daca in acest caz pot sa ma inscriu la procesul colectiv pe care urmeaza sa-l faceti Dvs. Multumesc.

laurentiu

noiembrie 5, 2013

procedurile se aplica tuturor masinilor sau doar cele recent aduse din alta tara?

laurentiu

noiembrie 5, 2013

buna seara. cum este mai bine : evitarea timbrului de mediu ori achitarea si recuperarea acestuia? pot circula cu masina cat se deruleaza procesul de evitare a timbrului de mediu? care sunt documentele necesare demararii primei procedurii, onorariu, cheltuieli de judecata ?

niculina

septembrie 17, 2013

Am o masina in leasing pe firma si in octombrie la terminarea contractului de leasing ar trebui sa platesc 15000 ron timbru de mediu. Care sunt pasi pe care trebuie sa-i urmez pentru a inmatricula masina fara a plati timbrul de mediu.

Tudor Ortansa

iulie 26, 2013

Am contractat in 2007, 3 credite la OTP Bank, in franci elvetieni, cand cursul era 1,9 – 2,2 . Considerati ca, avand in vedere decizia Curtii din Croatia, avem vreo sansa sa restituim creditele la cursul acordarii ? Luati in calcul posibilitatea crearii unei asociatii (membri persoane cu credite in franci elvetieni), in vederea formularii unei actiuni in instanta ? Va multumesc.

Mihail PAVEL

februarie 12, 2013

In cazierul meu fiscal figurez cu o companie aflata in inactivitate si de la ONRC mi se spune ca nu pot figura ca nou asociat sau administrator intr-o companie noua , ceea ce in opinia mea contrazice Art.6 alin 2 din Legea 31/1990 , actualizata .
As dori sa cunosc si alte opinii pentru ca enuntul Art.6 alin 2 este clar : se interzice numai in cazul unor condam,nari definitive in domeniul evaziunii , mitei si altele .

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.