Avocat drept penal

Avocat drept penal

Drept Penal – Avocat Drept Penal – Penalist – Avocat Drept Penal Bucuresti

 

Cabinetul de avocat COLTUC http://www.coltuc.ro vă oferă o experienţă considerabilă în asistența și reprezentarea persoanelor fizice, dar şi a societăţilor comerciale în cauze penale. Specialiștii noștri vă pot apăra interesele și ajuta să vă exercitați drepturile atât în faza de urmărire penală, cât și în fața instanței de judecată. Asistența de care puteți beneficia privește și dosarele penale aflate în apel sau

 

recurs ori în căi extraordinare de atac. Echipa noastră garantează clienților servicii juridice profesioniste tratându-vă cauzele cu maximă eficiență și diligență. Posedăm capacitatea şi resursele necesare pentru a ne ocupa de probleme penale în mod direct, mai ales de cazurile complexe, precum infracționalitatea organizată, economică, informatică, etc.Vă putem ajuta dacă sunteți acuzat sau implicat în orice calitate într-un caz de:

 • Furt, tâlhărie, înșelăciune, delapidare sau gestiune frauduloasă;

 • Fals în înscrisuri oficiale sau sub semnătură privată;

 • Infracțiuni de corupție (luare/dare de mită, trafic de influență, primire de foloase necuvenite);

 • Criminalitate informatică;

 • Trafic/consum de droguri;

 • Trafic de persoane sau proxenetism;

 • Infracțiuni economice: evaziune fiscală, bancrută frauduloasă, spălare de bani;

 • Omor, omor calificat sau deosebit de grav;

 • Ucidere din culpă;

 • Vătămare corporală (gravă, din culpă);

 • Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau drogurilor.

Parchetele sau poliţia investighează penal o multitudine de dosare; simplul fapt că sunteți învinuit sau inculpat într-o astfel de cauză nu este echivalent cu a fi găsit vinovat și condamnat de către o instanță de judecată. Situaţia dumneavoastră poate fi întotdeauna îmbunătăţită dacă aveţi alături un avocat care să acţioneze operativ şi care să vă ofere o consiliere specializată. Odată ce ați apelat la serviciile noastre, noi începem de îndată să lucrăm pentru a preveni formularea de acuzaţii penale sau, în cazurile în care organele de urmărire penală au formulat deja acuzaţii, lucrăm pentru a obţine respingerea sau reducerea acestora. Serviciile noastre înseamnă optimizarea soluţiilor juridice pentru clienţii noştrii: obţinem cele mai bune rezultate şi lucrăm permanent pentru a vă crea cea mai bună poziţie posibilă într-un context penal. Deşi ne străduim să evităm procesul când este posibil, avocaţii noştri de drept penal vă pot construi o apărare eficientă susținând cea mai bună strategie în cauză şi prezentînd-o cu succes în fața instanţei. Potenţialii clienții aflați în stare de arest preventiv sau în detenție pot beneficia de grefe și consultații juridice la locul de deținere.

Puteti citi toate articolele noastre http://www.coltuc.ro/blog

 

Vezi http://www.coltuc.ro Puteti sa ne scrieti pe whatsapp 0745.150.894

 

Avocat Coltuc Marius Cabinet de avocat Coltuc Marius Vicentiu 2019

 

 

https://coltuc.ro/

 

Avocat Coltuc cu o experienta de peste 15 ani .Avocat banci, avocat penalist, avocatul muncii, avocat executare silita , avocat divort , avocat online.

Ați accesat această pagină de multe ori. Ultima accesare: 17.04.2019

Acasa | Avocat Coltuc 0745 150 894 – Coltuc.ro

 

 

https://www.coltuc.ro/blog/

 

Avocat specializat in depunere /asistare sau solutionare plangere GDPR … 2019 in calitate de avocatla Casa de avocatura Marius Vicentiu Coltucwww.coltuc.

 

Avocat Coltuc Marius Vicentiu – Baroul Bucuresti

 

 

https://www.avocatura.com/av.1604-coltuc-marius-vicentiu.html

 

Recomandare Avocatura.com: Specializările și Competențele profesionale, descrierea Activității și Datele de contact ale avocatului Coltuc P.

 

Avocat Coltuc 0745 150 894 – 2.721 de fotografii – Avocat specializat …

 

 

https://ro-ro.facebook.com › Locuri › București › Avocat în drept penal

 

Avocat Coltuc 0745 150 894, București. 36 K de aprecieri. Multumim.

 

Avocat – Wikipedia

 

 

https://ro.wikipedia.org/wiki/Avocat

 

În România, avocatul este persoana licențiată în știinte juridice care, ulterior, este admisă în profesie, în baza unui examen organizat de baroul în care …

Avocatura în România · ‎Formele de exercitare a … · ‎Organizarea profesiei … · ‎Istoric

 

https://avocat-coltuc.business.site/website

 

 

https://earth.google.com/web/@44.41575609,26.07567844,95.80539514a,642.35641185d,35y,-38.32924129h,44.99945023t,0.00000005r/data=ChYaFAoML2cvMWhtNXpnM2pmGAIgASgC