Avocat divort Timisoara – Procedura divort Timisoara

Avocat divort Timisoara – Procedura divort Timisoara

In cazul in care nu se poate realiza divortul prin acord sau divortul din culpa comuna, va trebui dovedita culpa celuilalt sot, pentru a se putea obtine divortul.

In acest sens se va apela la prezentarea inscrisurilor, la audierea martorilor, si la alte mijloace de probare a prejudicierii iremediabile a relatiilor de casatorie si la culpa celeilalte parti.

Este cazul unor procese ce implica incarcatura emotionala traumatizanta pentru ambii soti si, eventual, pentru copiii din casatorie.

Din acest motiv, sfatul Avocatului este sa cautati intotdeauna sa alegeti solutia divortului DOAR atunci cand considerati ca nu mai exista o alta posibilitate de intrare in normalitate, si, in cazul in care alegeti aceasta solutie, sa cautati sa va intelegeti cu sotul/sotia asupra realizarii unui divort cat mai abiabil.

Un comentariu la „Avocat divort Timisoara – Procedura divort Timisoara”

  1. hallo,am si eu o intrebare dac ma puteti ajuta pt un divort in strainatate in germaniaam
    bine inteles daca este posibilitatea sa divortez in ro sotia are un avocat deja care a luat problema in mina dar nu sa finalizat nimic si eu vreu sa divortez cit mai repede si sa se recunoasca aici in germania
    sintem amindoi cu dubla cetatenie ro si german daca ma puteti ajuta in cazu asta ca legea europeana spune ca se poate egal unde te ai casatoritdomiciliu am in ro sotia nu mai are cate ca sau expirat si nu a mai facut altele dar am certificat ro european facut am buletin am un baiat de 14 ani si e nascut aici are certificat de nastere nemtesc……eu renunt la tot poate sa stea cu ea nu am nimic in potriva platesc pensia alimentara fara probleme nu avem bunuri de inpartit …doar vreau sa divortez ca nu mai pot este un caz de disperare

Lasă un comentariu