Avocat divorturi Bucuresti – Procedura in Bucuresti

Avocat divorturi Bucuresti – Procedura in Bucuresti


Inainte de a lua decizia initierii unui divort, analizati cu mare atentie si calm situatia in care va aflati. Decizia asupra unui divort nu trebuie luata niciodata in graba, la suparare. Nu uitati faptul ca, conform Codului Familiei, familia are la baza casatoria liber consimtita intre soti, in relatiile dintre soti, precum si in exercitiul drepturilor fata de copii, barbatul si femeia avand drepturi egale.

Priviti divortul mai ales ca pe o cale de a rezolva probleme majore in viata dumneavoastra, generate de casatoria in care va aflati. Daca, dupa o analiza suficienta a situatiei dumneavoastra considerati ca divortul este singura cale de a obtine o stare de normalitate, si nu una de a obtine o razbunare, un avantaj material, atunci puteti incepe demersurile privind obtinerea divortului.

Odata luata decizia inceperii divortului, cautati intotdeauna sa ajungeti la un acord cu sotul/sotia dumneavoastra in ceea ce priveste cat mai multe aspecte: realizarea divortului, custodia copilului(ilor) – incredintarea minorilor, impartirea bunurilor comune, alte aspecte. Obtinerea acestui acord duce la evitarea cresterii efectelor traumatizante inerente divortului precum si a multor discutii in contradictoriu purtate in sedinta publica.

Daca acordul nu poate fi obtinut, este extrem de indicat sa fiti asistat(a) de un avocat, incredintarea copiilor precum si partajarea aducand in timpul procesului o serie de elemente complexe, in conditiile in care partile nu se inteleg.

Un comentariu la „Avocat divorturi Bucuresti – Procedura in Bucuresti”

  1. Buna ziua , As vrea sa stiu in ce conditii pot divorta daca sunt casatorita cu un cetatean Egiptean, eu fiind cetatean roman , casatoria a fost incheiata in Egipt si transcrisa in Romania . In conditiile in care este plecat de 5 ani timp in care nu a venit decat o singura data pentru o perioada de o luna . Mentionez ca in acest moment se afla in Arabia Saudita .Avem impreuna 2 copii care au ramas in grija mea . El este de acord sa divortam deoarece acum s-a logodit si urmeaza sa se casatoreasca cu o a doua nevasta , legea in tara lui ii permite acest lucru. Vreau sa stiu daca pot obtine divortul si custodia copiilor fara sa aibe drepturi asupra lor , daca am nevoie de avocat , ce acte imi trebuiesc si care este suma pe care ar trebui sa o am pentru a duce la bun sfarsit acest divort , Va multumesc

Lasă un comentariu