Curtea de Apel Bucuresti a decis suspendarea HG 737/2010 cu privire la recalcularea pensiilor speciale anunta Casa de avocatura Coltuc.Deci, se poate!

Recalcularea pensiilor pentru aviatori, diplomati, personalul auxiliar din justitie, deputati si senatori a fost suspendata de instanta. Curtea de Apel Bucuresti a decis suspendarea Hotararârii de Guvern 737 din 2010, cu

 

privire la recalcularea pensiilor speciale.

Asociatia pensionarilor din serviciul auxiliar din instante si parchete a cerut în instanta anularea hotarârii de guvern privind recalcularea unei anumite parti din pensiile speciale. Între timp, pâna la luarea unei decizii definitive, Curtea de Apel Bucuresti a decis suspendarea acestei hotarâri de guvern. Este o decizie care poate fi atacata cu recurs, însa este executorie din momentul pronuntarii, adica de vineri.

HG 737 din 2010 se refera la recalcularea pensiilor speciale pentru personalul auxiliar din instante si din parchete, pentru personalul diplomatic, functionarii publici parlamentari, deputati si senatori, personalul din Curtea de conturi, dar si pentru personalul aeronautic civil.

Sursa: RTV

www.coltuc.ro

 

Lasă un comentariu