Fornetti are sanse mari sa evite falimentul anunta Cab.avocat Coltuc

Fornetti, impreuna cu administratorul  judiciar, consortiul format din Euroconsult si Rava SPRL, cauta solutii pentru inlocuirea lui Zoltan Panczel, numit adesea si „parintele francizei din Romania”, decedat recent in urma unui infract. „Fabrica nu a resimtit decesul domnului Panczel, dar trebuie gasit un administrator special care sa duca mai departe activitatea fabricii”, sustin surse apropiate companiei.

De alfel, mai sustin sursele coltuc.ro, Fornetti negociase si ajunsese la un acord cu cele doua banci creditoare, planul de reorganizare fiind aprobat. Astfel, potrivit surselor citate, datoriile totale ale companiei se ridicau la 51 de milioane de lei, circa 11,3 milioane de euro.

fornetti-insolventa-avocat

Sub conducerea lui Zoltan Panczel, numit adesea si „parintele francizei din Romania”, pateurile Fornetti au ajuns printre cele mai bine vandute produse de patiserie din Romania. La finele lui 2009, Fornetti avea o cifra de afaceri de 28 de milioane de euro si producea mai bine de 1.500 de tone de produse de patiserie. Afacerile Fornetti il „ajutasera” pe Panczel  sa isi ia doctoratul cu teza „Managementul sistemului de franciza”.

Dupa o pauza de aproape patru ani, Zoltan Panczel se intorsese la conducerea companiei in luna mai a anului trecut, in calitate de administrator special, tocmai pentru a ajuta la redresarea Fornetti.

Lasă un comentariu