Grupare specializata in furturi de carduri de credit – AVOCAT BUCURESTI

Membrii gruparii sunt suspectati de comiterea a 100 de furturi de carduri pe teritoriul Romaniei, Belgiei, Frantei, Cehiei, Danemarcei, Italiei, Olandei, Marii Britanii si Australiei si de producerea unui prejudiciu de aproximativ 246.000 de euro.

In data de 25 septembrie a.c. , politistii Directiei de Investigatii Criminale din cadrul I.G.P.R. si procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala au efectuat 13 perchezitii in Bucuresti, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea unor furturi de carduri bancare, extrageri frauduloase de bani si efectuari, fara drept, de cumparaturi cu aceste carduri.

In fapt, membrii gruparii infractionale sunt suspectati ca, pana in prezent, ar fi comis 100 de astfel de furturi, pe teritoriul Romaniei, Belgiei, Frantei, Cehiei, Danemarcei, Italiei, Olandei, Marii Britanii si Australiei. In urma comiterii furturilor, suspectii ar fi efectuat extrageri frauduloase de numerar si ar fi efectuat cumparaturi de la diferiti comercianti, pe care le-ar fi recomercializat, ulterior, la jumatate de pret.

De asemenea, acestia foloseau cardurile in sali cu jocuri de noroc pentru extrageri de numerar. Prejudiciul cauzat se ridica la aproximativ 246.000 de euro. In urma perchezitiilor, au fost ridicate inscrisuri, 210 pachete de tigari de contrabanda, de provenienta Republica Moldova, precum si sume de bani. In cauza, au fost retinute trei persoane, cu varste cuprinse intre 25 si 46 de ani, din Bucuresti, pe numele carora au fost emise mandate europene de arestare. Cei trei urmeaza a fi prezentati magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti in vederea demararii procedurilor de predare catre autoritatile judiciare belgiene.

Vizitati si https://www.coltuc.ro

 

Puneti intrebari GRATUIT pe https://www.coltuc.ro/intrebari

Lasă un comentariu