NOU: coltuc.ro acum si pe mobil !

Citeste Blogul casei de avocatura Coltuc  acum si de pe telefonul mobil. Coltuc.ro iti ofera posibilitatea de a fi conectat la cele mai importante evenimente ale zilei, in orice moment si din orice loc te-ai afla.Citeste:coltuc.ro



Tot ce ai nevoie este un telefon mobil si o conexiune la Internet (prin operator sau wireless). Serviciul oferit de Casa de avocatura Coltuc (coltuc.ro) este gratuit si poate fi accesat tastand adresa coltuc.ro in fereastra browser-ului de Internet al telefonului tau mobil.

Ce poti vedea pe m.coltuc.ro

– Vezi toate stirile din ultimele 24 de ore.
– Ai cele mai importante stiri ale zilei in cel mult 10 minute.
– Stirile pot fi accesate instantaneu, atat in format text, cat si cu imagini.

Ce facilitati ai pe m.coltuc.ro

– Navighezi usor, cu un singur click, printre ultimele stiri postate.
– Vrei o anumita dimensiune de litera la stirile pe care le citesti pe telefonul mobil? coltuc.ro iti ofera trei variante de dimensiuni de fonturi, pe care le poti seta din orice pagina.
– Daca intri de pe mobil pe versiunea web, vei fi redirectionat automat catre versiunea de mobil.
– m.coltuc.ro recunoaste automat tipul de telefon si adapteaza la ecranul tau informatia oferita.

De pe ce terminale mobile poate fi accesat m.coltuc.ro

– coltuc.ro poate fi accesat de pe orice telefon mobil care are browser de Internet si se poate conecta la Internet prin operator sau wireless.
– Aplicatia recunoaste si terminalele iPhone si serveste pagini optimizate pentru browserul Safari.
– coltuc.ro poate fi accesat si de pe PDA si alte dispozitive mobile care au browser de internet.

Casa de avocatura Coltuc

Departamentul de marketing

Un comentariu la „NOU: coltuc.ro acum si pe mobil !”

  1. Cum este posibil sa ne propuneti asemenea ineptii ?
    Avocatura chiar v-a ster orice simt al necesitatii functionarii unui stat de drept ?
    Avocatii nici ca ar fi interesati sa cunoasca vasta legislatie a unui domeniu de activitate si nici nu pot sa o cunoasca la cat de vasta este munca consilierilor juridici.
    Se vede limpede stimabile ca nu cunosti bucataria reala a actului juridic-administrativ altfel nu se poate explica nonsalata cu care denigrezi una dintre cele mai complexe laturi a profesiei juridice.
    Apoi daca pentru fiecare act, decizie, aviz de legalitate, consiliere directa, etc, ar trebui sa va plateasca institutiile publice s- ar ajunge lunar sa va plateasca echivalentul salariilor a 10 consilieri juridici/luna si tot nu v-ar multumii la modul in care functioneaza avocatura romaneasca. In realitate de toate aceste aspecte juridico-administrative se ocupa doar un singur jurist/ institutie publica. Va rog sa nu fiti ipocriti si sa va vedeti de golurile dumneavoastra si lasati oficiile juridice sa-si desfasoare activitatea de natura publica cu devotamentul, altruismul si profesionalismul de care numai eu stiu sa dea dovada, atitea oficii juridice cite au au mai ramas .
    Ce ar fi oare cu actele administrative emise, elaborate de institutiile publice, ce ar fi oare cu cu starea de fapt si de drept din institutiile statului tot mai lezate de rechinii numiti politic la cirma institutiilor avizi de imbogatire pesteste noapte. Fii onest domnule avocat si nu devaloriza munca cinstita, necesara si obligatorie a singurilor aparatori a intereselor statului ce au mai ramas in institutiile publice.
    Ce urmariti de fapt?
    Ce reduceri pe timp de criza ar exista ? De ce incercati sa duceti in eroare opinia publica cu astfel de propuneri lipsite de onestitate?

Lasă un comentariu