Proces castigat impotriva ISCTR

Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea contravenţională formulată de petenta SC NEDYMON COM SRL împotriva procesului-verbal de contravenţie serie ISCTR nr. 0059946/13.09.2012, în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ, cu sediul în Piatra Neamţ, jud. Neamţ. Înlocuieşte sancţiunea amenzii contravenţionale aplicate

petentei, prin procesul verbal de contravenţie serie ISCTR nr. 0059946/13.09.2012, cu sancţiunea „ avertisment”. Atrage atenţia petentei asupra pericolului social al faptei săvârşite şi îi pune în vedere să nu mai săvârşească astfel de fapte în viitor. Respinge ca nefondată cererea petentei privitoare la cheltuieli de judecată.
Document: Hotarâre  1902  17.04.2013

Pentru detalii va rog sa ne scrieti pe avocat@coltuc.ro

Un comentariu la „Proces castigat impotriva ISCTR”

  1. Buna seara,as dori sa ma reprezentati intr-un proces pe care doresc sa-l deschid impotriva statului Roman,intr-ucat mi-au fost incalcate drepturile constitutionale(dreptul la proprietate,dreptul la justitie).Va mentionez ca am depus o cerere de chemare in judecata la Judecatoria din Piatra Neamt,cerere ce a fost respinsa.Am contactat cativa avocati din Piatra Neamt care au spus ca nu sant sanse de castig in acest proces.Consider ca atitudinea acestor avocati nu este corecta si din acest motiv doresc sa apelez la serviciile dumnavoastra.Va rog sa-mi precizati suma onorariului dvs si daca santeti de acord sa mergem cu acest proces pana la CEDO daca va fi necesar. Cu respect,dl Gabi Ciocan.

Lasă un comentariu