Semnati petitia Casei de avocatura Coltuc:Stop abuzurilor bancare din Romania !

http://www.petitieonline.ro/petitie/stop_abuzurilor_bancare_din_romania_-p60296048.html

 

Conform unui control la 20 de institutii bancare, 14 dintre acestea au fost amendate pentru incalcarea drepturilor consumatorilor.
Casa de avocatura Coltuc administreaza peste 400 de dosare de acest fel. Clientii nemultumiti ai bancilor din România au format mai multe grupuri pe internet, în cadrul carora discuta despre problemele pe care le întâmpina în relatia cu bancile si pun la cale strategii pentru declansarea unor procese colective nationale, în care ar putea fi implicate mii de persoane.

Spune NU abuzurilor din partea bancilor romanesti si semneaza petitia pentru ca bancile sa revina la sentimente mai bune fata de consumatorii lor!

5 comentarii la „Semnati petitia Casei de avocatura Coltuc:Stop abuzurilor bancare din Romania !”

  1. nnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuu credit europe…comision de administrare 0.15% ,0dialog cu clientul,0ajutor, 0refinantare….

  2. STOP ABUZURILOR BCR , ELIMINARE COMISION RISC SI MAJORAREA NEJUSTIFICATA A DOBANZILOR LUNARE, NU AU NICI O LOGICA, ATUNCI CAND CRESTE DOBIANDA, CRES URGENT RATELE LUNARE , DAR CAND SCADE DOBANDA UITA SA RECALCULEZE RATA LUNARA, RUSINE SA LE FIE, AU DEVENIT CEI MAI NESERIOSI BANCHERI, SUNT MAI RAU DECAT CAMATARII.

  3. Incredibil in ce stat traim…NU II INTERESEAZA DE CETATENI SI DE APLICAREA LEGILOR….asta nu e tara e JUNGLA…nimic nu se mai respecta, bancile au vina lor dar STATUL are cea mai mare vina…SPER SA MURITI CU TOTII IN CHINURI GROAZNICE !!!

  4. Da, am contactat un credit, o hartie tiparita, ce mare lucru. Chiar as dori sa incurajez ‘consumul’ si cererea interna dupa cum spun ANAListii si BANCHURii nostri dragi ce previzioneaza criza dupa criza si recesiune dupa secesiune , dar mult mai multa hartie se duce la Raiffesen, direct in Alpi.
    ce-or face domne cu ea nu stiu ? sa vina vremuri kakacioase ? un singur lucru mi-e clar: tara asta saraceste cu diferenta(intre RO si UE) de la 7% la orice credit aordat in EUR. Iar EUR are multe E-uri, si inflatie mai deloc.

  5. Spun un NUUU abuzurilor din partea bancilor din Romania. RUSINE!Mai saraciti si voi ca noi , cetatenii, am ajuns la limita!

Lasă un comentariu