Procese inregistrare in Romania pentru recunoastere-eliberare diplome Spiru-Ush in 2014

Sunt peste 1000 de dosare

https://plus.google.com/110371156225898714711/posts/jVDFg8WVn3E

A se vedea sursa

http://portal.just.ro/SitePages/cautare.aspx?k=spiru%20haret&v1=-mjmpdosardata&r=sitename%3D%22AQ12ZG9zYXJfdmRvc2FyCHNpdGVuYW1lAQFeASQ%3D%22

Dacă aveţi calitate de parte în proces, vă puteţi exercita drepturile procedurale personal sau prin  mandatar.
Dacă nu doriţi să vă prezentaţi personal aveţi posibilitatea să împuterniciţi o altă persoană pentru a vă reprezenta în faţa instanţei de judecată. Această persoană poate să fie avocat sau orice altă persoană, chiar fără studii juridice , pe care o împuterniciţi astfel. Persoana pe care o împuterniciţi  se poate prezenta, alături de dumnevoastră, pentru a vă susţine interesele  în faţa instanţei de judecată sau vă poate reprezenta interesele şi în lipsa dumneavoastă.
Persoanei căreia îi daţi procură generală poate să vă reprezinte în judecată , numai dacă acest drept i-a fost dat anume.
Procura pentru exerciţiul dreptului de chemare în judecată sau de reprezentare în judecată trebuie făcută prin înscris sub semnătură legalizată.
În cazul când procura este dată unui avocat, semnătura va fi certificată potrivit legii avocaţilor.
Dreptul de reprezentare mai poate fi dat şi prin declaraţie verbală, făcută în instanţă şi trecută în încheierea de şedinţă.
Mandatul este presupus dat pentru toate actele judecăţii, chiar dacă nu cuprinde nici o arătare în această privinţă; el poate fi însă restrâns numai la anumite acte sau pentru anumită instanţă.
Dacă mandatul este dat unei alte persoane decât unui avocat, mandatarul nu poate pune concluzii decât prin avocat, cu excepţia consilierului juridic care, potrivit legii, reprezintă partea.
Asistarea de către avocat nu este cerută doctorilor sau licenţiaţilor în drept când ei sunt mandatari în pricinile soţului sau rudelor până la al patrulea grad inclusiv.
De asemenea asistarea de către avocat nu este cerută la judecătorii când partea este reprezentată prin soţ sau rudă până la al patrulea grad inclusiv
Recunoaşterile privitoare la drepturile în judecată, renunţările, cum şi propunerile de tranzacţie nu se pot face decât în temeiul unei procuri speciale.
Mandatul nu încetează prin moartea celui care l-a dat şi nici dacă acesta a devenit incapabil. Mandatul dăinuieşte până la retragerea lui de către moştenitori sau de către reprezentantul legal al incapabilului.
Renunţarea sau retragerea mandatului nu poate fi opusă celeilalte părţi decât de la comunicare, afară numai dacă a fost făcută în şedinţă în prezenţa părţii.

Mandatarul care renunţă la împuternicire este ţinut să înştiinţeze atât pe cel care i-a dat mandatul, cât şi instanţa, cu cel puţin 15 zile înainte de termenul de înfăţişare sau de îndeplinirea termenelor căilor de atac.

P.S.Nu sunt dosarele noastre,ci toate dosarele din Romania

2 comentarii la „Procese inregistrare in Romania pentru recunoastere-eliberare diplome Spiru-Ush in 2014”

  1. Buna ziua . Numele meu este Mioara Hogea si sunt din Bacau. In cateva cuvinte as dori sa va scriu care este problema mea si a sotului meu si daca se poate sa primesc un raspuns de le la dumneavoastra as dori sa va multumesc anticipat. Amandoi suntem absolventi ai facultatii Spiru Haret promotia 2009. Cum nici pana in prezent nu am primit diplomele de licenta, as dori sa stiu daca ar mai fi o sansa sa se intample asta, si cum am putea. cu ajutorul dumneavoastra. Va multumesc pentru timpul acordat si astept un eventual raspuns pe edresa mea de mail.

Lasă un comentariu