Open/Close Menu Coltuc si Asociatii - FIRMA NUMARUL 1 in Servicii de consultanta afaceri /gdpr/muncii/firme/recuperari creante/avocati afiliati Urmareste #livecoltuc
Inchidere punct de lucru

Inchidere punct de lucru/ sediu secundar

Procedura,Costuri 2019

https://ro.wikipedia.org/wiki/Avocat_de_serviciu 

"<yoastmark

 

O societate comerciala poate inchide oricand un punct de lucru. Aceasta se realizeaza prin introducerea si inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului privind demersul de incheierii punctului de lucru.

 

La demararea procedurii, sau la un moment intermediar pe parcursul intocmirii dosarului de inchidere punct de lucru, pe langa documentele solicitate, este nevoie de prezenta asociatului/ asociatilor, a stampilei societatii si de copii ale tuturor actelor societatii comerciale.

Dupa inregistrarea inchiderii la Registrul Comertului, trebuie sa faceti si declararea operatiunii de terminare la Directia de Finante Publice in raza careia se afla punctul de lucru/ sediul secundar.

De asemenea, va trebui sa faceti si demersurile pentru inregistrarea dezinstalarii casei de marcat de la adresa punctului de lucru inchis.

Acte necesare 

Pentru inregistrarea mentiunii privind incheierea punctului de lucru, aveti nevoie de urmatoarele documente:

  • Cererea de inregistrare;
  • Certificatul de inregistrare;
  • Contractul de la punctul de lucru;
  • Hotararea adunarii generale a asociatilor/ actionarilor sau decizia asociatului unic/ Consiliului de administraţie/ directoratului (redactam noi);
  • Certificatul constatator de la sediu si de la punctul de lucru;

Daca e cazul:

  • imputernicire speciala, avocatiala sau delegatie pentru persoanele desemnate sa realizeze formalitati legale (redactam noi).

Toate documentele mentionate pentru operatiunea juridica de inchidere punct de lucru vor fi redactate de catre noi.

Termenul pentru un astfel de demers este de 5-7 zile (pentru Bucuresti si Ilfov) din momentul in care dosarul este complet, respectiv de 15-20 de zile pentru restul judetelor tarii.

Tarife inchidere punct de lucru/ sediu secundar

  • 210 RON –  in Bucuresti sau in Ilfov
  • 310 RON –  pentru celelalte judete

Aceste tarife includ taxele la Registru, onorariu si TVA.

SURSA ONRC

Pentru a vedea pretul si altor mentini, aparte de inchidere punct de lucru, va rugam sa accesati

Termeni si conditii:

  • Returnarea onorariului se poate face doar in situatia in care exista o culpa exclusiva a Prestatorului pentru nerealizarea unui serviciu platit. In acest ultim caz, returarea se va realiza dupa analizarea circumstantelor care au determinat un rezultat negativ, si dupa obtinerea aprobarilor necesare, durata medie fiind de 30 de zile lucratoare.
  • In cazul prelungirii sediilor sociale, Prestatorul nu-si asuma obligatia de a notifica Beneficiarul cu privire la momentul expirarii, desi in principiu, in functie de logistica de care dispune, va lua masuri in acest sens, dar in sensul exercitarii unui drept, nu al unei obligatii.

https://www.cancan.ro/adevarul-despre-celebrul-concurent-de-la-ferma-a-fost-acuzat-de-camatarie-si-tepe-de-milioane-de-euro-in-imobiliare-19928541

 

 


Coltuc si Asociatii sai

#livecoltuc - coltucsiasociatii.ro Manager Coltuc Marius Vicentiu Whatsapp 0745 150 894

© 2019 by Coltuc

logo-footer