Open/Close Menu Coltuc si Asociatii - FIRMA NUMARUL 1 in Servicii de consultanta afaceri /gdpr/muncii/firme/recuperari creante/avocati afiliati Urmareste #livecoltuc

Lansam hashtagul #ghidulantreprenorului

@firme @avocatfirme @consultantafirme

 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Înființezi o firmă în 2019? De ce oameni ai nevoie pentru a pune o afacere pe picioare
______________________________________________

Inceputul in antreprenoriat nu e atunci cand deschizi usa afacerii, fie ca e ea online sau offline. Pregatirea e lunga, iar apoi rezultatele vor fi asteptate multa vreme. Nici dupa trei ani nu poti zice ca ai terminat procesul initial.
Sa crezi ca nu vei gresi e o iluzie. Antreprenoriatul inseamna sa faci greseala dupa greseala pana cand vei ajunge la o varianta reusita. Unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din intreaga lume e Jack Ma, patronul de la Alibaba, un site de comert electronic mai mare chiar si decat Amazon. Povestea lui incepe prin nenumarate esecuri. Fie ca a fost refuzat de KFC (nu ca sa fie vreun director, ci vanzator de crispies), fie ca a avut mai multe companii care au esuat. Si nu a renuntat. Nu ca ar fi cel mai bun, nu ca ar fi fost mai destept, ci pentru ca a perseverat si a respectat pasii importanti.

Ce vei invata?
Nu vom face doar un proiect de continut, ci un dialog constructiv in care sa educam antreprenorii. Aceasta este misiunea Smart Bill, Wall-Street sau start-up.ro inca de cand ne-am lansat. Vom scrie 25 de materiale in prima faza care sa fie o adevarata carte a bunelor practici antreprenoriale.

De la alegerea corecta a pietei tinta pentru afacerea ta, la realizarea corecta a profilului consumatorului produselor tale, pana la strategii de fidelizare a stakeholderilor, fie ei angajati, fie furnizori, fie clienti. Lucrurile nu vor fi teoretice, ci povestite din experienta.

Prezentat de http://www.coltucsiasociatii.ro


Coltuc si Asociatii sai

#livecoltuc - coltucsiasociatii.ro Manager Coltuc Marius Vicentiu Whatsapp 0745 150 894
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2019 by Coltuc

logo-footer