Open/Close Menu Coltuc si Asociatii - FIRMA NUMARUL 1 in Servicii de consultanta afaceri /gdpr/muncii/firme/recuperari creante/avocati afiliati Urmareste #livecoltuc
Suntem buni pe clauze abuzive banci si ifn uri @clauzeabuzive #clauzeabuzive

Suntem buni pe clauze abuzive banci si ifn uri @clauzeabuzive #clauzeabuzive

 

Echipa noastră de avocaţi în drept bancar oferă reprezentare pentru consumatori în relaţia lor cu banca şi asistenţa în domeniul managementului riscurilor bancare.

Acordăm consultanţă cu privire la drepturile consumatorilor, la conţinutul clauzelor cuprinse în contractele incheiate între consumatori şi profesionişti, respectiv asistenţă juridică şi reprezentare în cadrul litigiilor privind protecţia consumatorilor, litigii derivând din inserarea clauzelor abuzive în contractele de credit bancar, leasing, precum şi în alte contracte de adeziune încheiate cu profesionişti.

Legea aplicabilă în majoritatea litigiilor este Legea 193/2000 privind clauzele abuzive în contractele încheiate între consumatori şi comercianţi, prevederile acesteia aplicându-se clauzelor care nu au fost negociate individual cu consumatorul. În cazul contractelor standard preformulate se instituie o prezumţie relativă în sensul că acestea conţin clauze care nu au fost negociate în mod direct cu consumatorul.


Coltuc si Asociatii sai

#livecoltuc - coltucsiasociatii.ro Manager Coltuc Marius Vicentiu Whatsapp 0745 150 894
Write a comment:

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2019 by Coltuc

logo-footer